Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz gönderim için uygundur Bültenimize üye olun, ilk alışverişinizde 10% indirimden yararlanın!

Gizlilik Politikası / KVKK

Kişisel verilerin korunması ve ödeme süreci içindeki işlem kartlarınız için büyük önem arz etmektedir. Bunun yanında size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerin (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) saklanması ve kullanılması gerekmektedir.
Anu Temple Design veri sorumlusu olarak, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na (“KVK Kanunu”) uyum gereksinimleri için KVK Kanunu'nun öngördüğü kısıtlamaları kabul etmekte, kişisel verilerin muhafazası, silinmesi, yok edilmesi, anonim hale getirilmesi, aktarılması, ilgili kişinin aydınlatılması ve veri güvenliğinin sağlanmasıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirir. Bu belgelerin düzenlendiği Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası kişisel verisi işlenen gerçek kullanıcıların erişimine açıktır.
Anu sunucularında toplanan bu bilgiler, siparişlerin alınması, ürün ve hizmetlerin yürütülmesi, ödemelerin bilgisayarla gerçekleştirilmesi müşteri bilgilerinin güncellenmesi ve üyeliklerin sürdürülmesi ile 3. şahısların teknik, lojistik ve benzeri diğer bilgisayarların bizim adımıza yerine getirilmesini sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Üye formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir yönetmeliği olmadan, üçüncü kişilerle kesinlikle paylaşmakta, amaç dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmakta ve satmamaktadır.
Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve üzerindeki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklanabilecektir.
Müşterinin sisteme girişi tüm bilgiler sadece Müşteri erişiminde ve bu bilgileri sadece Müşteri tarafından değiştirilebilmektedir. Bir başkasının bu bilgi olasılıklarını ve değiştirmesi mümkün değildir.
Anu işletmek kişisel veriler ilgili mevzuatta bulundurmak veya işleme amacının işletim süreleri boyunca KVK Kanunu ile uyumlu olarak muhafaza eder.
Ödeme sayfasında istenen kredi kartını incelemez, siteden alışveriş yapan siz değerli konukevleri en üst düzeyde tutmak amacıyla hiçbir şekilde sitemizin veya ona hizmet veren sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm kullanım bizim arayüzümüz üzerinden banka ve sizin arasında gerçekleşmesi.

Use coupon code ANUTRIBE for 10% off your first order.

Araba

Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz gönderim için uygundur Ücretsiz kargoya ||miktar|| kadar yakınsınız.
Satın alınabilecek başka ürün yok